Werkwijze

Werkwijze

Je kunt alles overlaten aan een marketing bureau. Maar je kunt het vaak net zo goed zelf doen.

De basis van online marketing is niet zo ingewikkeld. En voor kleinere bedrijven zijn de bedragen waar sommige bureaus mee werken simpelweg te hoog. En juist voor dit soort bedrijven is Prijsmeister een perfecte partner.

Wat kan Prijsmeister doen voor jouw bedrijf?
Simpel gezegd, de basis. Wij richten basis elementen effectief in.

Wat heb ik dan aan Prijsmeister?
Nadat wij de basis hebben gelegd vertellen we jou hoe je zelf verder kunt uitbouwen. Dus je krijgt van ons de kennis die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. We blijven altijd beschikbaar voor vragen en oplossingen. Maar hoe meer jezelf kunt doen, hoe meer winst je uiteindelijk in je eigen zak kunt steken.

Waarom zou je al jouw kennis zo willen opgeven?
Mijn mening is dat internet voor en door iedereen is. Ik gun iedereen zijn plekje op het internet. Maar de manier waarop de meeste online marketing bedrijven vandaag de dag werken is niet iets waar ik zelf achter sta. Ze maken het onnodig ingewikkeld en houden veel cruciale kennis bij zichzelf. Alleen maar om uiteindelijk uren te kunnen factureren. En de huidige uurtarieven zijn in mijn optiek buiten proportioneel hoog. Er zijn uitzonderingen natuurlijk. Maar dit soort bedrijfjes vinden is een taak op zich.

Wat zijn jullie prijzen?
In het verleden hebben wij vele projecten mee geholpen om uiteindelijk een plek op het internet te bemachtigen. Zonder daar iets aan te verdienen. Maar er zijn bedrijven geweest die misbruik maken van gulheid. Dus tegenwoordig spreken wij een vast bedrag af voor een project. Dit is geheel afhankelijk van het werk wat je uiteindelijk zelf kunt doen binnen de eigen organisatie. Maar ik kan je garanderen dat de bedragen die je uiteindelijk van ons krijgt vele malen lager liggen dan de offertes die je krijgt van de “grote jongens”.

Gesprek aanvragen